Panairi Work & Study 2015

Grupi i Vullnetarёve, kursantё tё Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.1 dhe Nr.4 –Tirane, asistojnё nё Panairin Work&Study, i organizuar nё datat 30 Shtator- 1-2 Tetor 2015. Njё mundёsi mё shumё pёr tё gjithё punёkёrkuesit e papunё.