Nisma humanitare ndaj zonave te permbytura

Ne ndihme te komuniteteve qe po perjetojne trauma fizike dhe psikologjike si pasoje e kushteve metorologjike deri ne permbytje/ Organizata Dev-Aid I ben thirrje te gjithe qytetareve te cilet mund te kontribuojne sado pak ne ndryshimin dhe permiresimin e kushteve me ndihma  ne ushqime dhe veshmbathje. Cdo pako pavaresishte sasise dhe permbajtjes eshte nje arme per te perballuar rrethanat fatkeqe ne te cilat keto familje ndodhen. 1 pako 2 duar! Kushdo qe ka deshire te behet pjese e nismes sone eshte i mirepritur te na kontaktoje.